Download mp3

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Terbaru


Lamanya: 04:18

Ukuran: 3.98 MB

Melihat: 27,138

Gudang Lagu Terbaru lagu favorit dari bulan. Gudang Lagu Terbaru lagu terbaik tahun ini - Download Lagu Terbaru - download musik gratis untuk komputer anda. JOMBLO BEBAS (AFTERSHINE) - COVER BY PUTRI DN
JOMBLO BEBAS (AFTERSHINE) - COVER BY PUTRI DN
JOMBLO BEBAS (AFTERSHINE) - COVER BY PUTRI DN

Putri Dn


Jangan lupa follow IG Putri
https://pulselivemusic.com/
Load Production
https://pulselivemusic.com/
AryaMusikProduction
https://pulselivemusic.com/
Shakti
https://pulselivemusic.com/
Adnan
https://pulselivemusic.com/

Yuk dengerin cover Putri lainnya:
BALUNGAN KERE (NDARBOY GENK) : https://pulselivemusic.com/
SUGENG DALU (DENNY CAKNAN) : https://pulselivemusic.com/
MUNDUR ALON ALON (ILUX ID) : https://pulselivemusic.com/
BAIK BAIK SAJA(NDARBOY GENK) : https://pulselivemusic.com/


Lirik

loro ning njero ati iki
mergo kowe sing njalari
tresno tulus sing tak jaga
ora nyongko kowe iso tego

aku mung iso nggeguyu
lehku ngerasakke polahmu
lungamu ninggalke lara ning atiku
kowe ngarang crito yen kabeh iki mau salahku

wes bola bali kowe mung ngobral janji
lambemu lamis, nyatane raono bukti
wes tak ikhlaske senadyan nggerus atine
nyaw-ng kowe pamer seng anyar kae

ora masalah, ora tak gawe susah
sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas
dan ora masalah, ora tak gawe susah
sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas

saiki aku ngerasakke jebule yo penak dewe
lungo dewe, bebas ngopo wae
ora ono kowe nyatane aku biasa wae

wes bola bali kowe mung ngobral janji
lambemu lamis, nyatane raono bukti
wes tak ikhlaske senadyan nggerus atine
nyaw-ng kowe pamer seng anyar kae

ora masalah, ora tak gawe susah
sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas

ora masalah, ora tak gawe susah
sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas
dan ora masalah, ora tak gawe susah
sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas
sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas
sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas


For Bussines:
081229760022 (Bekti)

Team Produksi :
Eko Subekti
Arya Yudistira
Shakti Nugraha
Adnan Nurhakim

Subscribe, Like, Comment dan Share yaw...
Pantengin Terus Chanel aku, bakal ada yang seru-seru lagi :)
Thanks for watching

#PutriDn #JombloBebas #LaguJowo. Share artikel untuk mendukung kami. Gudang Lagu Terbaru mp3 gratis

Lagu video

Tags: putridn, putri dn cover, cover lagu jawa, cover lagu jowo, putri dn cover lagu jawa, loro ning njero ati iki, mergo kowe sing njalari, tresno tulus sing tak jaga, ora nyongko kowe iso tego, wes bola bali kowe mung ngobral janji, lambemu lamis, nyatane raono bukti, ora masalah, ora tak gawe susah, sleman jembar, jogja luas, jomblo bebas, dan ora masalah, ora tak gawe susah sleman jembar

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3